Lingua   

Trovate 14 canzoni in Albanese


Albanese

Wikipedia

The Ethnologue

Timeline AlbaneseAnkthi Im (My Nightmare)
(Ritmi i Rrugës)
Atë natë
(Joseph Makanja)
Dite a Laurea che l'amo (I thoni të Laurea se unë e dua atë)
(99 Bosse (featuring Riccardo Scocciante))
Hakmarrje rini
(anonimo)
Ishte një ditë e muajit të majit
(anonimo)
Këndime për te ljert’ e Krishtit
(anonimo)
Mirësia dhe e vërteta
(Albërie Hadërgjonaj)
Moj e bokura more
(anonimo)
N'ato maja rripa-rripa
(anonimo)
Pika moj Ameriqì
(anonimo)
Tana t'zezat
(Ritmi i Rrugës)
U nisa, o shokë
(anonimo)
Zunë yjet po rrallojnë
(anonimo)
Αλβανικό
(Ohra Speirohaiti / Ωχρά Σπειροχαίτη)


Cerca nell'archivio le traduzioni in Albanese

Cerca nell'archivio le traduzioni dall'Albanese


Ricerche


hosted by inventati.org