Language   

19 songs found in Albanian


Albanian

Wikipedia

The Ethnologue

Timeline AlbanianAnkthi Im (My Nightmare)
(Ritmi i Rrugës)
Atë natë
(Joseph Makanja)
Dite a Laurea che l'amo (I thoni të Laurea se unë e dua atë)
(99 Bosse (featuring Riccardo Scocciante))
E para
(Peppa Marriti Band)
Hakmarrje rini
(Anonymous)
Ishte një ditë e muajit të majit
(Anonymous)
Këndime për te ljert’ e Krishtit
(Anonymous)
Mirësia dhe e vërteta
(Albërie Hadërgjonaj)
Moj e bukura More
(Anonymous)
N'ato maja rripa-rripa
(Anonymous)
Ohj Manu Chao
(Peppa Marriti Band)
Pika moj Ameriqì
(Anonymous)
Poezia
(Peppa Marriti Band)
Shalom Adonài, shalom - La pace sia
(Francesca Prestia)
Si cingra
(Peppa Marriti Band)
Tana t'zezat
(Ritmi i Rrugës)
U nisa, o shokë
(Anonymous)
Zunë yjet po rrallojnë
(Anonymous)
Αλβανικό
(Ohra Speirohaiti / Ωχρά Σπειροχαίτη)


Search the database for translations into Albanian

Search the database for translations from Albanian


Search

Note for non-Italian users: Sorry, though the interface of this website is translated into English, most commentaries and biographies are in Italian and/or in other languages like French, German, Spanish, Russian etc.
hosted by inventati.org