Lingua   

Imagine

John Lennon
Pagina della canzone con tutte le versioni


ALBANESE / ALBANIAN
IMMAGINAREIMAGJINO
Immaginare un paradiso
è solo droga per la mente
anche l'inferno è una balla
c'è solo il cielo e questa Terra
Imagjino sikur të mos ketë parajsë
E thjeshtë ta provosh...
Pa ferr poshtë nesh
Vetëm qiell mbi ne
Imagjino gjithë njërezit
Të jetonin të sotmen...
meglio sarebbe immaginare
come stare tutti bene
meglio sarebbe immaginare
di viver senza più confini
meglio sarebbe immaginare
di viver senza più ammazzare
meglio sarebbe immaginare
come fare a stare in pace
Imagjino të mos ketë shtetë
S'është e veshtirë ta besh
Asgjë për të cilën të vrasësh ose të vdesësh
Dhe as fe gjithashtu...
Imagjino gjithë njërezimi
Të jetonte jetën në paqë
so bene, sono un sognatore
e spero di non esser solo
ma in compagnia, assieme a voi
in empatia e fraternità
Ti mund të thuash jam një utopist*
Por nuk jam i vetmi
Shpresoj një ditë ti do të bashkohesh me ne
Dhe bota do të jetë një
immaginar zero egoismo
è proprio solo un desiderio
e che nessuno più comandi
forse è ancor più utopia
Imagjino pa zotërimë
Pyes vetën nëse mundesh
Pa nevojë për lakmi apo uri
Vëllazëria jonë e njërezimit
Imagjino gjithë njërezit
Ndajnë gjithë botën
certo un bel vivere sarebbe
con zero guerre in tutto il mondo
so bene, sono un sognatore
e spero di non esser solo
ma in compagnia assieme a voi
in empatia e fraternità
Ti mund të thuash jam një utopist*
Por nuk jam i vetmi
Shpresoj një ditë ti do të bashkohesh me ne
Dhe bota do të jetë një
Var. enderrimtar


Pagina della canzone con tutte le versioni

Pagina principale CCG


hosted by inventati.org