Lingua   

Knockin' On Heaven's Door

Bob Dylan
Pagina della canzone con tutte le versioni


Versione in sardo di Alessandro Murtas
NË DERËN E PARAJSËS PO TROKASBUSSENDI A S'ENN'E SU XELU
  
Nënë, këtë distinktiv hiqma tiMamai, pigamì custu distintivu
Nuk mundem ta përdor atë,më pasdeu non du potzu prus usai.
Shumë errësirë po bëhet e më të shoh, nuk mbrriEst bessendu totu iscuru, tropu iscuru ca non ci biu
Më duket se në Derën e Parajsës po trokasm'intendu ca depu bussai a s'enn'e su xelu.
  
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
  
Nënë, k’to pistoleta, flaki përdheMamai, ponimì is pistolas in terra
Nuk mundem të qëlloj me to, më pasdeu non potzu prus sparai.
Një re e madhe dhe e zezë po bijeSa nuvola longa e iscura est cabendu in basciu
Më duket, se në Derën e Parajsës po trokasm'intendu ca depu bussai a s'enn'e su xelu.
  
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokasBussendi, bussendi, bussendi a s'enn'e su xelu


Pagina della canzone con tutte le versioni

Pagina principale CCG


hosted by inventati.org