Lingua   

Knockin' On Heaven's Door

Bob Dylan
Pagina della canzone con tutte le versioni


Versione albanese di Armand Xhuli
KOPUTAN TAIVAAN OVEEN

Äiti, ota tämä merkki pois minusta
En voi käyttää sitä enään.
On tulossa pimeä, liian pimeä nähdäkseen
Tuntuu kuin koputtaisin taivaan oveen

Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen

Äiti, vie nämä aseet pois luotani
En voi käyttää niitä enään
Minua seuraa pitkä musta pilvi
Tuntuu kuin koputtaisin taivaan oveen

Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen

Äiti, Ota tämä merkki pois minusta
En voi käyttää sitä enään
On tulossa pimeä, liian pimeä nähdäkseen
Tuntuu kuin koputtaisin taivaan oveen

Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen

Äiti, laske aseeni maahan
En voi ampua niillä enään
Pitkä musta pilvi on tulossa alas
Tuntuu kuin koputtaisin taivaan oveen

Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen
Kop, Kop, koputan taivaan oveen

NË DERËN E PARAJSËS PO TROKAS

Nënë, këtë distinktiv hiqma ti
Nuk mundem ta përdor atë,më pas
Shumë errësirë po bëhet e më të shoh, nuk mbrri
Më duket se në Derën e Parajsës po trokas

Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas

Nënë, k’to pistoleta, flaki përdhe
Nuk mundem të qëlloj me to, më pas
Një re e madhe dhe e zezë po bije
Më duket, se në Derën e Parajsës po trokas

Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Tak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas


Pagina della canzone con tutte le versioni

Pagina principale CCG


hosted by inventati.org