Language   

Knockin' On Heaven's Door

Bob Dylan
Back to the song page with all the versions


OriginalVersione albanese di Armand Xhuli
KNOCKIN' ON HEAVEN'S DOORNË DERËN E PARAJSËS PO TROKAS
  
Mama, take this badge off of meNënë, këtë distinktiv hiqma ti
I can't use it anymore.Nuk mundem ta përdor atë,më pas
It's gettin' dark, too dark for me to seeShumë errësirë po bëhet e më të shoh, nuk mbrri
I feel like I'm knockin' on heaven's door.Më duket se në Derën e Parajsës po trokas
  
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
  
Mama, put my guns in the groundNënë, k’to pistoleta, flaki përdhe
I can't shoot them anymore.Nuk mundem të qëlloj me to, më pas
That long black cloud is comin' downNjë re e madhe dhe e zezë po bije
I feel like I'm knockin' on heaven's door.Më duket, se në Derën e Parajsës po trokas
  
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas
Knock, knock, knockin' on heaven's doorTak, Tak, në Derën e Parajsës po trokas


Back to the song page with all the versions

Main Page

Note for non-Italian users: Sorry, though the interface of this website is translated into English, most commentaries and biographies are in Italian and/or in other languages like French, German, Spanish, Russian etc.
hosted by inventati.org